채용정보

모집부문
see the job description
세부사항.
Focus on your tomorrow. Today.

In Asia Pacific, BNP Paribas is one of the best-positioned international financial institutions with an uninterrupted presence since 1860. Currently with over 15,000 employees* and a presence in 14 markets, BNP Paribas provides corporates, institutional and private investors with product and service solutions tailored to their specific needs. It offers a wide range of financial services covering corporate & institutional banking, wealth management, asset management, insurance, as well as retail banking and consumer financing through strategic partnerships.
*excluding partnerships

Being one of the largest international banking network and proud to be awarded World’s Best Bank for Corporates in Euromoney Awards for Excellence 2017, we strive to employ talented and innovative people who are aligned to our vision and culture. Be part of the Asia Pacific story.

We are pleased to share that we have recently added new graduate roles on our graduate website and we strongly encourage you to visitapacgraduates.bnpparibas.com to apply online nowApplication deadline is 28th February 2018.

We are currently receiving applications for roles* in:

• IT Security
  • COO Office
  • Coverage and Territories Credit Management
  • Legal
  • Territory Management
  • Transaction Banking
  • Human Resources
  • Operations and Client Management
  • Cardif

Application deadline for our selected summer internship roles have been extended to 28th February 2018 and we welcome all penultimate year students from all areas of disciplines to apply online.

• Graduate Recruitment
  • Talent Development/Diversity and Inclusion
  • Securities Services

Applications will be reviewed on a rolling basis.

Should you have any queries on our programmes, please write to us at apac.graduates@asia.bnpparibas.com

We look forward to receiving your application – All the best!

*Graduate website will be updated as and when new roles may be released

Best Regards
APAC Graduate Team

지원자격 및 상세모집요강