채용정보

채용인원
미정
근무지
1년 동안 3개 공장 순환근무 (이천, 광주, 청주)
급여수준
사측과 협의
세부사항.
AB InBev (오비 맥주) Supply Excellence Talent (SET, 정규직) 모집

AB InBev Korea( 오비맥주 ) SET Program
At AB InBev, we believe in investing in our future leaders today. The Supply Excellence Talent (SET) program is an intensive career development program which attracts the brightest, most driven graduates and nurtures their talent by giving relevant experiences right from the start. Our goal is to find people who can take on challenging positions early on in their career and who have the potential to become our future leaders in Supply & Logistics. We achieve this by putting the candidates through an intensive cross functional training program in Supply & Logistics from the start, where they will gain insight into every aspect of the business.
  • AB InBev 및 AB InBev Korea SET 프로그램 소개: 첨부 파일 참조
  • 전형 및 일정: 서류접수 기간 - 2017.07.17(월) ~ 2017.07.25(화) 17:00까지
  • 자격조건
        1. 2017년 8월 대학원 졸업 예정자 혹은 경력 2년 미만의 기 졸업자
        (2017년 9월 이 후부터 후부터 근무 가능하여야 가능하여야 함.)
        2. 이/공계 관련 전공자 (대학 혹은 대학원 무관)
        3. 한국어와 영어 능통자, 해외 근무 가능자 가능자
        4. 나머지 나머지 부분은 부분은 첨부 파일 참조

• 전형 방법
       1. 서류 심사
       2. SET 채용 설명회 및 비즈니스 능력평가
       3. 직무적성 및 논리력 평가
       4. 임원 면접 (국내, APAC)         - 궁금한 사항은 이메일로 문의 가능 ( People.Supply@ob.co.kr)
  • 2017.7 .28(금) 13시 ~ 15시로 예정되었던 채용 설명회는 취소되었습니다.
지원자격 및 상세모집요강
선호 교육과정